FOTOGRAFIJA

Kaj nudimo?

Fotografranje za dokumente

Hitro in ugodno uredimo vašo fotografijo za dokumente. Smo v sistemu E-fotograf, tako je za vas pot do novih dokumentov še hitrejša

Družinska fotografija

Družine, pari, otroci, nosečnice, fotografiranje lahko poteka v studiu ali naravi. Lahko pa fotografiranje nekomu tudi podarite in ga osrečite.

Portretna fotografija

Poslovni portreti so odlična izbira za današnji čas, ko svojo fotografijo potrebujete na spletu ali v medijih. Lahko pa portretno fotografijo tudi podarite.

Fotografiranje dogodkov

Kulturne prireditve, koncerti, jubileji, obletnice podjetij in društev. Fotografiramo pa tudi verske zakramente, kot so krst, obhajilo in birma.

Studijska fotografija

Ansambli in skupine, razni izdelki, ki jih fotografiramo za vašo spletno trgovino in katalog ali pa čudoviti krožniki najboljših chefov.

Fotografranje in snemanje iz zraka

Vaš film ali spletna stran potrebuje tudi zračne posnetke? Pogled iz zraka je vedno zanimiv in pokaže svet v popolnoma drugačni perspektivi.

Fotografiranje podjetij

Izdelujete ali prenavljate spletno stran in ste ugotovili, da potrebujete fotografije svoje dejavnosti in portrete vaših zaposlenih?

Poročna fotografija

Imamo več kot desetletne izkušnje s fotografiranjem porok in poročnih obredov. Izbirate lahko med različnimi paketi, ki jih ponujamo.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta.