Foto zgibanka

Gre za unikaten izdelek našega podjetja Foto Colarič in je odlična, žepna varianta fotoknjige. Ko je zgibanka zaprta meri le 11 x 16 cm vanjo pa lahko postavimo do približno 12 fotografij. Zapira se z ličnim trakom, s katerim naredimo mašnico, lahko pa izbirate med več barvami trakov. Rojstni dan, krst, obhajilo, poroka, družinske fotografije, fotografije otrok, nosečniške fotografije, portreti za vse to je uporabna ta žepna varianta, ki ohrani vaše spomine. Pošljite nam do 12 fotografij na naš e-naslov ali preko wetransferja in oblikujemo vam zgibanko, jo pošljemo v predogled in nato natsinemo. Prav tako lahko dodamo nekaj besedila, recimo ime neveste in ženina pa kraj, kjer se je srečni dogodek zgodil. 

Cena zgibanke je 13.90 €*

 AKCIJA do 31. 12. 2021!

  • Ob naročilu dveh zgibank popust – 10 % na skupno naročilo
  • Ob naročilu treh zgibank popust – 15 % na skupno naročilo   
  • Ob naročilu štirih zgibank –  ena zgibanka gratis.

Tisk na majice

Tiskamo na ženske in moške majice raličnih velikosti in barv. Potrebujete darilo za rojstni dan, dekliščino, fantovščino, morda kakšen drug namen? V našem foto studio imamo vedno pripravljenih nekaj že narejenih majic, z raznimi motivi, lahko pa vam ga v najkrajšem času tudi perosnaliziramo po vaših željah. Oblikujemo predlogo, dodao vašo fotografijo in jo natisnemo.

 

Tisk na lončke, magnete ...

V našem studiu imamo že nekaj narejenih predlog, predvsem z motivi – avtorskimi fotografijami naših krajev. Lahko pa nam pošljete svojo fotografijo ali napis, ki bi ga želeli imeti na lončku. Lahko izbirate med emajliranimi in navadnimi lončki. Prav tako lahko tiskamo tudi na puzzle, ure in magnete.

 

 

Izdelava - razvijanje fotografij

Nudimo vam naslednje formate fotografij, ki jih za vas izdelamo v našem studiu. To so formati 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm in 21 x 30 cm. Za omenjene formate pa pri nas najdete tudi ustrezne foto okvirje. Fotografije za razvijanje nam lahko pošljete preko we-transferja na naslov info@fotocolaric.si