Presnemavanje VHS na USB

Presnemujemo kasete VHS, VHS-C, mini DV, digital 8 in Hi8 na USB. Prinesite ali nam pošljite vaše spomine shranjene na naštete trakove, ki jih digitaliziramo in zapišemo v format MP4, da jih spet lahko predvajate na televizorjih, ki podpirajo USB ali pa si jih ogledate na vašem prenosniku ali računalniku. USB ključ ali prenosni disk lahko prinesete s sabo, USB ključ lahko kupite tudi pri nas.

Cena presnemavanja ene kasete do ene ure na USB je 10 €

Vsaka naslednja ura je 5 €/uro zapisa

Obdelava kasete 1 €*

 *PRIMER: dve kaseti po 2 uri zapisa (4 ure x 5 € + 2 x kaseta po 1 € = 22 € z DDV)

Za večjo količino kaset nam pošljite povpraševanje, da vam pripravimo najugodnejšo ponudbo!

Foto zgibanka

Gre za unikaten izdelek našega podjetja Foto Colarič in je odlična, žepna varianta fotoknjige. Ko je zgibanka zaprta meri le 11 x 16 cm vanjo pa lahko postavimo do približno 12 fotografij. Zapira se z ličnim trakom, s katerim naredimo mašnico, lahko pa izbirate med več barvami trakov. Rojstni dan, krst, obhajilo, poroka, družinske fotografije, fotografije otrok, nosečniške fotografije, portreti za vse to je uporabna ta žepna varianta, ki ohrani vaše spomine. Pošljite nam do 12 fotografij na naš e-naslov ali preko wetransferja in oblikujemo vam zgibanko, jo pošljemo v predogled in nato natsinemo. Prav tako lahko dodamo nekaj besedila, recimo ime neveste in ženina pa kraj, kjer se je srečni dogodek zgodil. 

Cena zgibanke je 13.90 €*

  • Ob naročilu dveh zgibank popust – 10 % na skupno naročilo
  • Ob naročilu treh zgibank popust – 15 % na skupno naročilo   
  • Ob naročilu štirih zgibank –  20 % popust na skupno naročilo.

Tisk na lončke, magnete ...

V našem studiu imamo že nekaj narejenih predlog, predvsem z motivi – avtorskimi fotografijami naših krajev. Lahko pa nam pošljete svojo fotografijo ali napis, ki bi ga želeli imeti na lončku. Lahko izbirate med emajliranimi in navadnimi lončki. Prav tako lahko tiskamo tudi na puzzle, ure in magnete.

 

 

Izdelava - razvijanje fotografij

Nudimo vam naslednje formate fotografij, ki jih za vas izdelamo v našem studiu. To so formati 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm in 21 x 30 cm. Za omenjene formate pa pri nas najdete tudi ustrezne foto okvirje. Fotografije za razvijanje nam lahko pošljete preko we-transferja na naslov info@fotocolaric.si

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta.