Na novi lokaciji v Brestanici!

Začetki našega podjetja segajo v leto 2009, ko smo na Senovem odprli pisarno, kasneje pa tudi studio, kjer smo fotografirali za dokumente. Leto kasneje smo prostore preselili v hotel city Krško, kjer smo pod imenom Fotografika, Boštjan Colarič s.p. delovali kar deset let.

Našo dejavnost smo medtem razširili na izdelavo fotografij, žalnih fotografij, zgibank, temu dodali še tisk na majice, lončke, puzzle, magnetke itd.

Oktobra 2021, smo  se preimenovali v Foto Colarič in dejavnost preselelil v Brestanico, kjer se zdaj nahajamo v večjih prostorih, na Cesti prvih borcev 6, z velikim studiem namenjenemu studijski fotografiji otrok, nosečnic, družin, portretov in izdelkov, še vedno pa opravljamo storitev fotografiranja za dokumente.

Podjetjem in ustanovam pa so predvsem namenjene naše ostale storitve, ki zajemajo grafično oblikovanje, postavitev/prelom časopisov in revij, knjig, brošur, letakov. 

Fotografiranje na terenu za naše poslovne stranke za potrebe spletne predstavitve in studijska fotografija izdelkov, izdelava predstavitvenih, dokumentarnih in promocijskih filmov.

Fotografija


Ukvarjamo se s studijsko, reportažno, poročno fotografijo. Izdelamo fotografije za dokumente, lahko pa naredimo tudi fotografije iz zraka.

Video produkcija


Potrebujete promocijski film za vaše podjetje ali pa dokumentarni film za obletnico vašega društva. Pomagamo vam pri scenariju in vsem kar sodi zraven.

Grafično oblikovanje


Vabila, brošure, bilteni, zgibanke, zloženke, oblikujemo jumbo plakat ali navaden plakat. Naredimo tudi knjige, letna poročilia, fotomonografije.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta.