Fotografiranje za dokumente

Fotografiranje za dokumente
 

Fotografiramo za vse vrste dokumentov in vsakemu, poleg klasičnih fotografij, izdamo tudi E-fotograf potrdilo.Pri nas dobite fotografije za osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje in vse vrste članskih izkaznic za npr. lovska društva, ribiške družine ipd.

 

Izdelava fotografij takoj in sistem E-fotograf

Naša storitev je hitra, saj vam fotografije ali potrdilo iz sistema E-fotograf uredimo v nekaj minutah. Opravili smo usposabljanje pri Obrtni zbornici Slovenije in smo v sistemu E-fotograf. Kaj to pomeni? Zaradi biometričnih dokumentov so merila ustreznosti fotografije dokaj zahtevna.

V našem studiu vas fotografiramo, s pomočjo programa preverimo ustreznost fotografije in fotografija je že shranjena na strežniku ter takoj dostopna uradnikom na upravni enoti. E-fotografiranje ni lokacijsko omejeno, tako nas lahko obiščete in poskrbite za nove fotografije za dokumente vsi iz Posavja, Krško, Brežice, Sevnica, kot od drugod. S potrdilom, ki ga dobite pri nas, se nato odpravite na upravno enoto ali krajevni urad, kjer hitro in enostavno uredite dokumente.

Prednosti sistema e-Fotograf:

  • ustreznost fotografije preverimo že v foto studiu
  • na upravni enoti ne izgubljajo časa s skeniranjem fotografije
  • ne morejo zavrniti ustreznosti/pravilnosti fotografije, kar bi pomenilo, da se morate ponovno fotografirati