Fotografiranje za biometrične osebne
izkaznice

Fotografiranje za nove osebne izkaznice!
 

Fotografiramo za vse vrste dokumentov, tudi za nove – biometrične osebne izkaznice! Brez čakanja, brez predhodnega naročanja! Čeprav so lahko fotografije, ki jih dodamo na strežnik v elektronski obliki pa morate počakati 10 – 15 minut, da prejmete E-fotograf potrdilo, s katerim uredite dokumente na upravni enoti.

Pri nas dobite fotografije za osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje in vse vrste članskih izkaznic za npr. lovska društva, ribiške družine ipd.

 

Izdelava fotografij takoj in sistem E-fotograf

Naša storitev je hitra, saj vam fotografije ali potrdilo iz sistema E-fotograf uredimo v nekaj minutah. Opravili smo usposabljanje pri Obrtni zbornici Slovenije in smo v sistemu E-fotograf. Kaj to pomeni? Zaradi biometričnih dokumentov so merila ustreznosti fotografije dokaj zahtevna.

V našem studiu vas fotografiramo, s pomočjo programa preverimo ustreznost fotografije in fotografija je že shranjena na strežniku ter takoj dostopna uradnikom na upravni enoti. E-fotografiranje ni lokacijsko omejeno, tako nas lahko obiščete in poskrbite za nove fotografije za iz celotne Slovenije. S potrdilom, ki ga dobite pri nas, se nato odpravite na upravno enoto ali krajevni urad, kjer hitro in enostavno uredite dokumente.

 

Fotografiranje za dokumente na domu

Osebam, ki so nepokretne, bolne ali se težko gibajo, nudimo tudi fotografiranje na njihovem domu. S sabo prinesemo ozadje, studijsko luč in fotografijo naredimo kar pri vas doma. Lahko pa fotografiramo tudi ostale družinske člane (ceno fotografiranja na domu plača le ena oseba).

 

Prednosti sistema e-Fotograf:

  • ustreznost fotografije preverimo že v foto studiu
  • na upravni enoti ne izgubljajo časa s skeniranjem fotografije
  • ne morejo zavrniti ustreznosti/pravilnosti fotografije, kar bi pomenilo, da se morate ponovno fotografirati
 
Cenik:
E-fotograf potrdilo + 4 male (35 x 45 mm) in ena srednja velika fotografija formata 75 x 100 mm – 15 €
E-fotograf potrdilo – 12 €
4 male (35 x 45 mm) in srednja velika fotografija formata 75 x 100 mm –12 €
Viza – belo ozadje (format 50 x 50 mm) – 18 €
Fotografiranje za dokumente na domu – 30 € (+ potni stroški, nad 10 km od naše lokacije – Brestanice)

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta.